Om oss

Våra lekredskap är TÜV certifierade i enlighet med SS-EN 1176/77:2008.

Via lekplatsgrossisten.se erbjuder vi kvalitativa och säkerhetsklassade produkter till marknadens bästa pris genom att bedriva en effektiv organisation och att minska leden mellan tillverkare och kund.

Vårt sortiment utökas kontinuerligt med fler och fler produkter, från internationellt välkända varumärken till enskilda entreprenörers egna innovationer. Detta kommer vi att erbjuda till Sveriges bästa priser!

Lekplatsgrossisten.se ägs och drivs av KPLN Design AB. Vi består av en styrelse och ledningsgrupp men många års erfarenhet inom lekplats, park, snickeri och träindustri. Vid vår anläggning tillverkas vårt egna sortiment samt en mängd olika produkter för kunder inom trä- och stålindustrin. Vi ingår också i SIS tekniska Kommitté 379 där vi jobbar med standardiseringsarbetet av säkerhetsstandarden SS-EN 1176 och 1177 samt SS-EN 16630. Genom denna kommitté deltar vi också i arbetet med den europeiska standarden.

Basprodukter - beprövade och klassiska produkter

Vi använder oss av färgglada designlösningar i olika nyanser och material som passar vårt nordiska klimatförhållande. I vårt produkturval finns det lekområden med tematiska lekhörn, klätterställningar, rutschbanor, gungor, fjädergungor, lekhus, balans, styrka/motorik, sandlek med mera.

För våra basprodukter kan göras tre val, 1; Installationsval (gjutning, nedgrävning, ovan mark) 2; färgval 3; materialval. Detta i syfte att skapa mångfald och dynamik.

Naturlek - produkter tillverkade i robinia och lärk

Lekredskap i ett vackert och robust material som ger långa livslängder. Miljöcertifierat och hållbart.

Stilum - en tidlös design av högsta kvalitet.

Produkterna erbjuder en innovativ design som inte kan hittas någon annanstans. Produkterna är unika. Produkterna tillverkas i rostfritt ädelstål tillsammans med gummigranulat. Två materialval som ger minimala underhållskostnader.

I vårt sortiment ingår dessutom nischade produkter som är tillgänglighetsanpassade enligt myndigheternas krav på tillgänglighet. Vidare erbjuder vi en mängd olika produkter för speciella ändamål, från gata/park, temalekplatser, multisportarenor till parkour, med mera.

Vi tror på barnens utveckling genom lek och motion. Våra nyckelord är kvalitet, säkerhet och gemenskap!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.