KURS SS-EN 1176:2017

Kurs i lekplatssäkerhet, SS-EN 1176!

Efter flera år av arbete så har den nya upparbetade standarden SS-EN 1176 inom lekplatssäkerhet släppts. Vi, KPLN Design AB, som medlemmar i SIS Tekniska kommitté erbjuder våra kommuner, landskapsarkitekter och anläggare kurser inom denna standard.

Våra kurser inom lekplatssäkerhet är mycket uppskattade och de fylls med deltagare från hela landet som kommer för att lära sig mer om lekplatssäkerhet och intilliggande standarder.
Kurserna ger vi under flera tillfällen varje år på olika orter i Sverige.

Boka våra kurser!
Är du intresserad av denna så skicka din bokning på utbildning@kpln.se för att reservera en plats. Du får då också ett brev från oss om ytterligare information.
Tvådagarskursen kostar 6.000 kr. Boende ingår inte utan detta ordnar du vid behov själv. Vi har ett antal reserverade rum på hotellen om du önskar vår hjälp med bokningen.
Välkommen!

KURSER 2020
Plats Datum Status
Access Konferens, Stockholm, Solna 15-16 september
Anmälan pågår
Ronneby Inväntas, anmälningar tas emot löpande
Anmälan pågår

Maila oss din intresseanmälan på utbildning@kpln.se.

Under tiden, tar del av vårt bildspel nedan med foton från våra kurser under 2018.

För vem?
Vår kurs är riktad till dig som vill lära dig om lekplatssäkerhet. Du kommer att skapa dig förståelse inom området, vad man ska tänka på och hur olika saker ska tolkas. Du jobbar inom ”lekplatsens värld” kanske inom parken eller fastighetssidan eller med anläggning eller som landskapsarkitekt eller inom skolans värld och kan komma att jobba tillsammans med anlitad besiktningsman. Det krävs inga förkunskaper för att delta i denna kurs och vi utbildar dig inom samtliga delar som ingår i standarden genom att jobba pedagogiskt med många praktiska exempel.

Kursen är en tvådagarskurs där vi i dag två avslutar med ett lekplatsbesök där vi tillsammans gör olika kontroller samt genomför en lekplatsbesiktning. Efter kursen erhåller du ett intyg för genomförande av kurs samt blir en del av ett fint nätverk där vi drar nytta av varandras erfarenhet nu och i framtiden.

Pris: 6.000 kr.
Standarden erbjuds i tryckt bok till förlagspriset 1.400 kr.
För de av er som önskar boende så har vi reserverade rum på hotellet. Cirka pris för rummen är 1.400 kr.

Läs mer om vår kurs nedan som också har fokus på den nya standarden:

Anmäl dig!

Skicka oss ett mail på utbildning@kpln.se med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig i syfte att boka en plats till dig.

Ronneby Brunn med parken som har vunnit flera olika tävlingar, bl a som Sveriges vackraste park, är ett av våra ställen där våra kurser äger rum.

Bli en del av vårt nätverk!

Efter att du har deltagit i någon av våra kurser är du välkommen att bli medlem i vårt nätverk. Vårt syfte i nätverket är helt enkelt att råda, hjälpa och stötta varandra i frågor som rör lekplatssäkerhet. Vi kommer att träffas en gång varje år tillsammans med expertis för att byta erfarenheter. Eftersom vi just byter erfarenheter och lär av varandra kommer det inte finnas några medlemskostnader för vårt nätverk. Tillsammans blir vi bättre, tryggare och starkare i vårt dagliga yrkesutövande. Vi jobbar ju alla med fokus på barnens säkerhet. Häng på!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.