Kontakta oss

Kontakta oss


Skicka gärna in frågor och synpunkter till oss

Kundtjänst

Kundtjänst nås på tel. 010 - 20 70 001, vanligtvis för något av nedanstående ärende:

1. Beställning och offert

En beställning kan du med fördel göra direkt på vår hemsida då den är en modern webbutik. För att lägga en beställning eller be om offert så kan du också maila oss på order@lekplatsgrossisten.se. Vet du redan vilka produkter du vill beställa men föredrar att ringa in till oss så kan du också ringa på 010 - 20 70 001. Vi behöver då Ert org.nummer, fakturaadress och leveransadress dit ni kan lossa tunga pallar. Vi behöver också två st. telefonnummer som anges för att transporten ska kunna ringa en stund innan vid själva leveransen.

2. Produktinformation

Önskar du information om produkter så som dwg-filer, monteringsinstruktioner, certifikat, underhåll- och materialbeskrivning så finns dessa att ladda ner på respektive produkts egen sida. Saknas någon av filerna för just dina produkter och du är i behov av dom så kan du maila oss på support@lekplatsgrossisten.se.

3. Leveranstid

Leveranstiden för din beställning återfinns på orderbekräftelsen som mailades dig 1-2 dagar efter beställningen. Där anges den i veckor räknat från orderdatum. När din beställning bokas för transport så mailar vi dig också (normalt ett par dagar innan leverans) varefter transporten också har fått i uppgift att ringa dig ca två timmar innan ankomst. Är produktionen försenad så har du normalt blivit informerad om detta. Kolla först vilken leveranstid som står angivet på din orderbekräftelse. Vid frågor om leveranstiden så mailar oss på support@lekplatsgrossisten.se och glöm inte ange ditt ordernummer.

4. Övriga frågor

Vid övriga frågor går det också bra att maila oss på support@lekplatsgrossisten.se Alternativt att ringa vår kundtjänst.

Telefon:
Kundtjänst - 010 - 20 70 001
Direktnummer för order och offert samt RAM-avtalsfrågor - 010-2070022
Direktnummer för tekniska frågor - 010-2070023

Övrigt:
Vänligen lämna meddelande till oss om du ej får svar när du ringer på våra direktnummer. Våra telefoner är ständigt öppna och lyssnas av med jämna mellanrum, även under kvällar och helger. För administrativa frågor är våra öppettider 08.00-17.00.


Vårt säte är Karlskrona.

Skicka brev till oss:
Lekplatsgrossisten.se
FE 1031
Box 203
701 44 Örebro

Eller kom förbi och ta en fika och diskutera den senaste säkerhetstandarden med oss eller kika på våra produkter. Du hittar oss i Villa Emma i Brunnsparken, 372 36 Ronneby

Övrig information

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.