Nyhetsbrev sep - Sortiment

Sveriges stora RAM-avtal för lekplatsutrustning
LEKPLATSGROSSISTEN.SE

Rankad 1:a i SKI:s RAM-Avtal för Lekplatsutrustning!

Lekplatsgrossisten.se är rankad 1:a i SKL Kommentus Inköpscentrals upphandling för Lekplatsutrustning 2014-2018.

Nyheter – solsegel, Parkour och underhållsfria material

Genom att lyssna på våra kunders behov leder det till att vi utökar vårt sortiment kontinuerligt. Senaste tillskotten är en rad olika typer av solsegel. Solsegel i syfte att skapa solskyddade platser för att undvika överexponering av UV-strålning. På Lekplatsgrossisten.se har vi också förenklat möjligheten att beställa våra lekredskap i olika material. Där finns nu massor av färdiga paket på lekställningar som vi producerar i underhållsfria och återvunna material.

Lekplatsgrossisten.se satsar ännu mer

Medan konkurrenter ägs av utländska riskkapitalbolag och fortsätter att flytta sin tillverkning utomlands har vi påbörjat bygget av vårt snickeri och lager i Ronneby. För vi tror på lekplatsbranschen och alla de idéer som framöver kommer att resultera i nya produkter. Vi är stolta över att skatta 100% i Sverige eftersom vi på så sätt bidrar maximalt till att jobb och tillväxt skapas här hemma.

Gå med du också!

Vi, Lekplatsgrossisten.se är rankade etta i SKI:s RAM-avtal för lekredskap. Ett avtal som alla kommuner kan gå med i. För närvarande är vi cirka 100 anslutna kommuner. Är din kommun ännu inte med så kontakta din kollega på upphandlingssidan. För visst ska du vara med i avtalet och därmed förenkla inköpen av lekplatsprodukter, utan att själv behöva upphandla samt få möjligheten att spara mycket pengar!!

För genom att vara med i Sveriges stora RAM-avtal för lekplatser så får du av oss hela 40% på inköpen + fria frakter! Har priset för lekplatsprodukter någonsin varit bättre?

Länk till RAM-avtalet hos SKL Kommentus Inköpsavdelning [klicka här].

Hälsningar
- från oss på Lekplatsgrossisten.se

 


 
Lekplatsgrossisten.se är skapat för att erbjuda ett bredare sortiment av produkter för lekplatsen och annan yttre miljö. Vi erbjuder kvalitativa och säkerhetsklassade produkter till, vad vi hoppas, är marknadens bästa pris, genom att minimera leden mellan tillverkare och dig som kund. Vårt sortiment utökas kontinuerligt och du kommer att finna produkter från den enskilda entreprenören i Sverige till större kända varumärken som du som kund är van vid att införskaffa.

Lekplatsgrossisten.se ägs av KPLN Design AB - ett svenskt företag utan utländska ägare!
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 010-207 00 22

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetssidan

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.