Nyhetsbrev Mars 2015 - Kombinationslekar

Kombinationslekar från Lekplatsgrossisten.se
LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 

Rankad 1:a i SKI:s RAM-Avtal för Lekplatsutrustning!
Våren är här!

- Eller är den? Ja i skrivande stund så rapporterar faktiskt nyheterna att ny snö är på väg in i landet men det är väl detta vi kallar för ”April-väder”. Men visst är våren här för både fjärilar och blåsippor dyker ju upp både här och där och i helgen ställde vi fram utemöblerna, eller ja, åtminstone klockan..

En återkommande fråga som vi har fått inför vårens beställningar är förslag på kombinationslek för lekplatsen och skolgården samt lekställning med rutch som passar extra bra för våra allra minsta barn som vi hittar på förskolan.

Det finns såklart flera produkter inom denna kategori på www.lekplatsgrossisten.se men tre riktigt bra produkter som vi rekommenderar följer här nedan.


 

Ursa Major - En fantastisk kombinationsprodukt

De allra minsta barnen når den ena rutschen via den lägre plattformen. Men tack vare skärmväggen med klätterstenar så får de först bevisa sin mognad innan de når den högre delen.

Kombination av utmaningar för både de minsta barnen och de äldre gör att detta lekcentra passar på allmänna parker likväl som på skolgårdar.

Alla barn utmanas på en mängd olika sätt via klätterväggar, nät, 2 st. rutschbanor, lekhörnor samt flera olika aktivitetsväggar.

Besök Ursa Major här []

Isabel - En Kombinationsprodukt för både de minsta och lite större barnen!

Isabel är en charmig lekställning som är designad för de minsta barnen från 1+ upp till ca 10 år. Lekställningen bjuder på äventyr där de barn som nyligen lärt sig gå kommer upp via en rejäl trappa med dubbla räcken där dom först möts av en aktivitetsvägg. Därefter börjar äventyret med en tunnel(!)

Via tunneln kommer barnen över till den andra och tredje plattformen där dom kan åka ner för rutschen. Eller kanske barnen är mogna och klarar den lilla klätterväggen för att ta sig upp till den fjärde plattformen. Där möts barnen av en lite högre rutsch med höjden 1,55m som de lite större barnen också når via en välvd stege.

Lekställningen har också olika "rum" att leka rollekar i som alla barnen når via marken.

Isabel har aktivitetsvägg, 2 st rutschbanor, 4 plattformar, tunnel, välvd stege, trappa med räcken och en säker konstruktion i härliga färger som bjuder in till lek - det är Isabel!

Besök Isabel här []
 

Isabella - ett lekcentra designat för de allra minsta barnen!

Isabella är lillasyster till Isabel och är på samma sätt en charmig lekställning men som är speciellt designad för de allra minsta barnen som vi hittar på förskolan.

Lekställningen bjuder på äventyr där de barn som nyligen lärt sig gå kommer upp via en rejäl trappa med dubbla räcken där dom först möts av en aktivitetsvägg. Därefter börjar äventyret med en tunnel(!)

Via tunneln kommer barnen över till den andra och tredje plattformen där dom kan åka ner för den lägsta rutschen som mäter höjden 0,6m. Barnen kan också ta sig vidare via den lilla klätterväggen upp till plattform fyra där dom möter rutschen med höjden 0,95m.

Detta lekcentra "Isabella" är speciellt designad och säker för förskolans miljö eller motsvarande platser där vi också hittar de yngsta barnen.

Aktivitetsvägg, 2 st rutschbanor, 4 plattformar, tunnel, reptrappa, trappa med räcken och en säker konstruktion i härliga färger som bjuder in till äventyr - det är Isabella!

Besök Isabella här []
 Du vet väl att att våra basprodukter kan väljas utifrån tre tilläggsval!!

Våra lekredskap är tillverkade i väl beprövad material framtagna för att klara tuffa miljöer året om. Vidare är samtliga av våra lekredskap certiferade enligt svensk och europeisk standard SS EN 1176/77.
Vidare kan du, om så önskas, designa dina produkter utifrån tre extra tilläggsval.T ex välj till de underhållsfria materialen Aluminium (stolpar) och HDPE (i väggar/paneler) på våra rutschbanor och klätterställningar när du vill ha det där lilla extra!!
Kontakt gärna oss om du önskar hjälp med tilläggsvalen.
Lekplatsgrossisten.se är skapat för att erbjuda ett bredare sortiment av produkter för lekplatsen och annan yttre miljö. Vi erbjuder kvalitativa och säkerhetsklassade produkter till, vad vi hoppas, är marknadens bästa pris, genom att minimera leden mellan tillverkare och dig som kund. Vårt sortiment utökas kontinuerligt och du kommer att finna produkter från den enskilda entreprenören i Sverige till större kända varumärken som du som kund är van vid att införskaffa.

Lekplatsgrossisten.se ägs av KPLN Design AB - ett svenskt företag utan utländska ägare!
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 010-207 00 22

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetssidan

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.