Nyhetsbrev Maj 2014 - Skateparks

LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 
 Maj 2014 Skateparks och ramper
Vi har Sveriges bästa priser. Punkt slut. Skulle du mot förmodan hitta lägre priser så matchar vi såklart priset.


Skatepark-
katalogen

"Genom att slopa alla mellanhänder ska vi erbjuda bästa priser i Sverige!!"

Skateparks och ramper!
30-35% rabatt!!- Ett stort sortiment av skateparks och ramper och med installationer över hela Skandinavien. Ja, vår nya skateparkkatalog har nyligen kommit upp på www.lekplatsgrossisten.se men vi har under ett antal år jobbat hårt med att erbjuda- och anlägga skateparks.

För vårt skateparkteam är ett professionellt gäng som såklart åker skateboard själva. Som ett resultat erbjuder vi skateparksprodukter av högsta kvalitet som är utformade av åkarna själva.

Vi har erfarenheten! Lått oss hjälpa dig med utformningen och valet av skatepark/ramp. Vi har massor av tips att dela med oss av.

Medfinansiering
Ett vanligt sätt att söka finansiering av sin skatepark är att fråga sina lokala företagare om sponsring. Vi trycker då såklart företagens logotyper på vald ramp så sponsorn lyfts fram på rätt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kampanjer!!
Eftersom våryran pågår för våra lekredskap så vill vi även erbjuda våra skateparks med upp till 30-35% rabatt på hela köpet! Så passa på, detta är inget dåligt erbjudande… Kontakta oss redan idag för att låsa detta erbjudande även om du planerar inköp först till hösten/vintern.

Bästa hälsningar
Lekplatsgrossisten.se
 
Bläddra i vår katalog här[]
Just nu pågår våryran med upp till 30-35% rabatt på hundratals lekplatsprodukter. Du hittar samtliga av våra basprodukter på Lekplatsgrossisten.se. Nedan följer ett urval av våra lekredskap. Produkter som tål att jämföras! Självklart är våra lekredskap certifierade enligt SS EN 1176/77. Vänligen besök oss eller maila på info@lekplatsgrossisten.se. Eller varför inte ringa oss direkt på 0734-221803.

Bästa hälsningar
- Från oss på Lekplatsgrossisten.se!
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 0734 - 221803

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetsarkiv

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.