Nyhetsbrev Maj 2013 - Fokus på design och upplevel

LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 
Maj 2013
Nyhetsbrev Maj 2013
- Fokus på design och upplevelser

Vi på Lekplatsgrossisten.se arbetar kontinuerligt för att utöka vårt produktsortiment genom att driva utvecklingen av fantastiska lekredskap. Vi utökar vår tekniska kompetens och samarbetar med de bästa specialisterna för att skapa innovativa och högkvalitativa produkter

Därför kan du i detta nyhetsbrev läsa om ett antal nya produktserier med fokus på design som skapar nya former, färger och utmaningar i linje med barnens fantasi! Bli piratkapten på ett sjörövarskepp, utforska universum, upplev harmoni i leken som naturen ger med mera. Vänligen ta del av våra nyheter och besök oss på www.lekplatsgrossisten.se.
   
Pirate World

Trotsa havets vindar och stormar, undvik förrädiska klippor och faror när du letar efter stora skatter!

Dessa berättelser känner vi igen från flera kända sagor som har satt sina avtryck i historien. Och det är dessa sagor och fantasier som vår Pirate World representerar och nu erbjuder barnen att känna igen sig i när de antar rollen som en orädd kapten på ett piratskepp.Besök våra Pirate World produkter här[]
Forest World

Våra produkter som är inspirerade av naturen erbjuder samma typ av glädje och spänning som naturen ger.

Upptäck vår Forest World med produkter som erbjuder klätternät, banor, väggar och stegar av olika svårighetsgrad där både mindre samt större och djärvare äventyrare kan uppleva glädjen med att utveckla sina förmågor. Lekplatsen adderar harmoni till leken och de underbara fjärliarna som utbreder sina vingar över barnen får fantasin att flyga.


Besök våra Forest World produkter här[]
Water World

Undervattensvärlden är extremt mångsidig och samma typ av mångfald erbjuder Water World! Balanssinnet och de tredimensionella rörelserna som är karakteristiskt för fiskar har gett oss idéer hur man kan utveckla balanssinnet hos barn.

Klätternät, väggar, stegar och utmaningar av olika svårighetsgrad erbjuds nu våra små äventyrare i syfte att upptäcka sig själva genom leken. Produkterna är utformade med färgglada fiskar och andra vattenlevande djur vilket gör att produkterna ser livfulla ut och stärker därmed barnens fantasi!
Besök våra Water World produkter här[]
Zodiac
Den stjärnklara himlen har alltid lockat människor med sin mystik och oändlighet. Precis som astronomin besvarar våra frågor om himlakroppar och den yttre rymden hjälper vårt nya Zodiac sortiment oss att bättre förstå universums hemligheter.

Produkterna ger bränsle till barnens fantasi och ett barn med glittrande ögon som klättrar längs med nätet som avslutas med en skön färd nerför rutschen kan vara en framtida astronaut eller astronom…
 
Besök våra Zodiac produkter här[]
Vår Prisgaranti!
Du har väl inte glömt vårt prisgaranti?! Där du hittar fler fina produkter till fantastiska priser på Lekplatsgrossisten.se. Nedan följer ett urval av ytterligare produkter från oss. Produkter med priser som tål att jämföras. Självklart är alla våra produkter certifierade enligt SS EN 1176/77. Vänligen besök oss eller maila på info@lekplatsgrossisten.se eller varför inte ringa oss direkt på 0734-221803.

Bästa hälsningar
- Från oss på Lekplatsgrossisten.se!
 
 
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 0734 - 221803

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till Nyhetsarkivet

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.