Nyhetsbrev April 2013 - Prisgaranti

LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 
April 2013


"Genom att slopa alla mellanhänder ska vi erbjuda bästa priser i Sverige!!"
Prisgaranti!!

Våren är här och vi på Lekplatsgrossisten.se vill göra något nytt och unikt för vår bransch. Nämligen att erbjuda prisgaranti vilket innebär att vi ska jobba för att erbjuda lägre priser än konkurrenternas publika priser som gäller för liknande produkter.

Vi har massor av fantastiska lekredskap som är utvecklade i färgglada designlösningar i olika nyanser och material som passar vårt nordiska klimat. Lekredskap vi känner igen och som ger mycket lek för pengarna.

Ta t ex våra fallskyddsmattor som levereras från vår fabrik ut i hela Sverige varje vecka. Där hittar vi priser från 347 till 432 kr per kvadrat vilket ger en direkt besparing på många tusenlappar redan vi mindre anläggningsjobb. Kolla också in våra kompletta kompisgungor som vi erbjuder för under 15.000 kr(!). Eller varför inte den beprövade karusellen Apollo för 9.593 kr. Sist men inte minst, kolla in vår nya smarta Motorikbana som utmanar barnen i upp till 10 olika moment. En smart design som gör att den kan installeras även på platser som ställer krav på mindre anläggningsyta.
Rollekar
Vem har inte fantiserat om att vara kapten på ett stort skepp som trotsar havets stormar, vem kan motstå ett stort och fint tåg, en cool bil som låter dig köra rally eller en buss där kompisarna åker med dig som busschaufför? Produkterna är tillverkade i glada färger och gör att barnen kan upptäcka världen tillsammans!

Lekplatsgrossisten.se erbjuder en fantastisk serie av produkter som öppnar upp för en mängd olika typer rollekar.

Besök våra rollekar här[]
Gungor
Gungleken utvecklar barnets känsla för balans och självkänsla. Ju högre och snabbare barnet önskar gunga, desto mer fokus på kontroll och rörelse!

Lekplatsgrossisten.se har en mängd olika alternativ, från klassiska gungställningar i olika material till lite mer anpassade gungor också för personer med funktionsnedsättning.

Allt till riktigt bra priser som tål att jämföras!


Besök våra gungor här[]
Rutsch och klätterlek
Rutsch- och klätterleken utmanar barnens koordination och styrka likväl som att den utvecklar barnens balanssinne och välbefinnande. Alla barn ska kunna njuta av rutschen varför vi har ett stort urval av rutschkanor och klätterställningar som är lämpliga för barn i alla åldrar.

Ramper, trappor, broar, mäktiga torn, roliga rutschkanor och spännande rollspel. Ja vår design ger upphov till en rolig och spännande lek som självklart också är trygg och säker för barnen.Maria
En fantastisk lekställning med rutsch som utmanar barnen med lekhörna för rollekar, ett klätternät, en klättervägg, två plattformar och rutschbana.
 
Besök våra rutsch- och klätterlekar här[]
Fler fina produkter till fantastiska priser hittar du hos oss på Lekplatsgrossisten.se. Nedan följer ett urval av ytterligare produkter från oss. Produkter som tål att jämföras. Självklart är alla våra produkter certifierade enligt SS EN 1176/77. Vänligen besök oss eller maila på info@lekplatsgrossisten.se eller varför inte ringa oss direkt på 0734-221803.

Bästa hälsningar
- Från oss på Lekplatsgrossisten.se!
 
 
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 0734 - 221803

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetsarkivet

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.