Extra nyhetsbrev om Aluminium och HDPE

HDPE och Aluminium - Underhållsfritt
LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 

Rankad 1:a i SKI:s RAM-Avtal för Lekplatsutrustning!

Hej!


Strax innan vårt nyhetsbrev når Er i nästa vecka sänder vi först en favorit i repris eftersom väldigt många frågar oss om möjliga materialval.

I detta brev vill vi lyfta upp de underhållsfria materialen Aluminium och HDPE.

Aluminium känner vi säkert alla till då det är ett material som är synonymt med kvalitet samt ger ett underhållsfritt material. Vårt aluminium är dessutom pulverlackerat.

HDPE står för för High Density Poly Ethene vilket är ett återvunnet plastmaterial. Detta material har en rad fördelar allt ifrån att vara resistent mot syror till att vara ett slagtåligt material. Materialets tillämpningar har under de senaste åren globalt växt med ca 10% per år och vi hittar det idag överallt, inte minst i stora industriprojekt.

Att HDPE är ett återvunnet material samt, vad vi kallar, ett ”dött” material innebär att det blir ett utmärkt underhållsfritt material att använda sig av i väggar, paneler, tak m.m. i vår lekutrustning.

Här följer två fina förslag på en lite mindre klätterrutsch (Emma) och en lite större klätterrutsch (Maria) som erbjuds både i standardutförandet men också i materialvalen Aluminium och HDPE. Dessa två rutschbanor tillhör våra storsäljare men självklart kan du alltid göra detta materialval på alla våra basprodukter.

 
Besök EMMA här []
Besök lekställning Maria här []
 Sist men inte minst, årets storsäljare -
Våra Aluminiumgungor!!
Besök våra gungor här []
Lekplatsgrossisten.se är skapat för att erbjuda ett bredare sortiment av produkter för lekplatsen och annan yttre miljö. Vi erbjuder kvalitativa och säkerhetsklassade produkter till, vad vi hoppas, är marknadens bästa pris, genom att minimera leden mellan tillverkare och dig som kund. Vårt sortiment utökas kontinuerligt och du kommer att finna produkter från den enskilda entreprenören i Sverige till större kända varumärken som du som kund är van vid att införskaffa.

Lekplatsgrossisten.se ägs av KPLN Design AB - ett svenskt företag utan utländska ägare!
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 010-207 00 22

KPLN Design AB © — All rights reserved.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.