Start  |  Lekredskap  |  Skateparks  |  Gata/Park  |  Naturlek  |  Stilum  |  Logga in  | 

Rankad 1:a i SKI:s RAM-Avtal för lekplatsutrustning.

Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Meny
Produkter

Materialbeskrivning

Materialbeskrivning över våra 100-tals basprodukter

Här kan du läsa vår materialbeskrivning som generellt gäller för alla våra basprodukter. I vänstermenyn finns också tre styck underrubriker; 1) Materialval - utökat, 2) Färgval och 3) Installationsval. Dessa tre tilläggsval är alltså ytterligare val som du kan göra på våra basprodukter - allt i syfte att du ska kunna välja din produkt så som du vill ha den.

Våra produkter håller en hög kvalitet, är säkra och hållbara!

Produkternas (t ex rutsch och klätterlek) stolpar, plattformar, broar och ramverk är tillverkade i stark nordisk furu. Detta trä är laminerat och har årsringe-orienterats för att på så sätt minimera sprickbildningar samt för att tåla påfrestningar. Vårt trä har behandlats hela fyra gånger genom att först ha grundats för att tåla fukt/vatten och därmed inte ruttna. Därefter målas det flera gånger, i av kunden önskade kulörer. Slutligen bestryks alla ändpunkter med en speciell skyddsagent och alla öppna ytor täcks med lock.

Väggar och paneler är tillverkade i en UV-resistent och vattentålig björkplywood. Denna plywood har sedan behandlats med en polypropylenfärg. Färgpaletten inkluderar de vanligast förekommande RAL-koderna och våra kunder kan själva välja sina färger. Panelernas/väggarnas kanter har rundats av och täckts med en vädertålig skyddsagent. Sidoväggar i rutsch och klätterväggar är i HDPE.

Nät så som klätternät, nät i broar samt nät i våra klätterprodukter är tillverkade i kraftiga rep som har en kärna utav stål. Repen har en diameter på 16 mm och förses med plastleder i varje kryss-punkt.

Metalldelar har varm-galvaniserats och pulverlackerats. Rutschkanor är i rostfritt stål.

Fjädergungor är tillverkade i en tre-lager färgad UV-resistent och vattentålig HDPE som är underhållsfri och fjädergungornas metalldelar har varm-galvaniserats och pulverlackerats.

Alla våra vagnsbultar förseglas med speciella täcklock på ovan- och undersidan i syfte att bulten på så sätt täcks in och skyddas.

Våra lekredskap är certifierade och har erhållits TUV certifikat. Därmed har våra produkter testats av specialister hos TÜV SÜD Product Service GmbH  och dom möter den europeiska säkerhetsstandarden för lekredskap för offentliga parker EVS-EN 1176:2008 och EVS-EN 14974:2006.

Våra produkter är också registrerade i Byggvarubedömningen.

Om du önskar få ta del av ett speciellt produktcertifikat från en av våra produkter, vänligen kontakta då oss.

Du kan också ladda hem vår materialbeskrivning här.

Läs också om våra tilläggsval i underrubrikerna till vänster i menyn. Tilläggsvalen använder du om du önskar att anpassa en produkt ytterligare efter dina egna önskemål. Du kan också läsa mer om dessa val i nedan snabblänkar:

Kataloger

Vinnare i SKI:s RAM-avtal
för lekplatsutrustning!

Nyhetsbrev
Erbjudanden / Nytt
41 989kr
Unio2 Stilum - soffor och bänkar
0kr
20 850kr
Populärt / Nytt
Reklam
Copyright © Lekplatsgrossisten.se

Ange din rabatt

x